Loading
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι

apep u21 vs aep u21
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης

ΘΕΜΑ: apep u21 vs aep u21

apep u21 vs aep u21 4 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #666

• 3ioura
t pio diskolo pexnidi g ts neous ts pafou erxetai ....pioi pistevete 8a 3ekinisoun?

Re: apep u21 vs aep u21 4 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #667

• george
kati akoustike ......pos i apostoli tha meinei se Xenodoxeio.....KAI POS KAPOIOS ZITHSE SOYITA......enimerosate mas......

Re: apep u21 vs aep u21 4 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #671

• aloou_
pi8anotata stn apostoli ts omadas o hadjivasilis....agnwsto parameni t ti meli genes8e me tn termatofilaka ts omadas xaralampo pala o opios zitise tn eleu8era t k 8a 3eka8arisi t 8ema sintoma prin t pexnidi me tn apep mallon..

Re: apep u21 vs aep u21 4 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #672

• kiriakos
pi8anon i omada na mini se 3enodoxio k kapios podosfairistis zitise souita k na mini monos....

Re: apep u21 vs aep u21 4 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #673

• 3ioura
i apostoli 8a minei se 3enodoxeio stn kakopetria.....ta paidia prepei na ine sigkentrwmena g t pio diskolo paixnidi t prwta8limatos.......xajivasilis mallon 8a einai stn apostoli......o adamos, o 4ilos , o paxtalias ,o ,aggelos , o petrou k ta alla paidia ts omadas opws lene pane g t tripontos alla k gia na 3eka8arisoun t titlo t prwta8limatos!!!!

!!! 4 Χρόνια, 3 Μήνες πριν #674

• petrou
egw 8a odigisw ta paidia pros ti niki.me anevasmeno to i8iko 8a ta dwsoume ola.piste4te panw mas.troxia titlou mesa sta xionia k tin pagomeni pitsilia,plirofories anaferoun oti exei 1 podi xioni
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.20 δευτερόλεπτα